2012. január 2., hétfő

Beszámoló után az Új Évbe

Még december első hetében megtörtént a beszámolónk. A közönség színvonalas volt, több, mint negyven embert érdekelt, hogy mi is történt velünk. Nagyon örültünk mindenkinek, aki el tudott jönni és nagyon köszönjük a pozitív visszajelzéseket. Reméljük, hogy sikerült néhány lelkesítő, inspiráló gondolatot hallani a jelenlevőknek. Akik nem tudtak eljönni, azoknak most idetesszük a prezentációnkat, ami persze nem ugyanaz, de némi betekintést talán adhat.

Findhorni tapasztalatok prezentáció

Szombaton pedig közel 2o ember vett részt a mélyökológiai képzésen, amin Joanna Macy Work That Reconnects, a (Munka, Ami Összeköt) szemléletével és módszereivel ismerkedtünk, és megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor a környezet- és természetvédelemről a szívünkből beszélünk kifejezve aggodalmunkat, dühünket, reményeinket, a nekünk fontos értékeket.

Joanna Macy

Azon gondolkodunk most, hogy folytassuk-e, ha igen, miként folytassuk ezt a blogot. Ha valakinek van gondolata erről, annak örülnénk, ha megosztaná velünk. Legfőképp arra lennénk kíváncsiak, hogy mire van valóban igény? Mi az, amit többen szívesen olvasnátok, hasznosnak tartanátok. Aztán majd meglátjuk.

Tudatos létállapotokban gazdag évet kívánunk mindenkinek az egyerűség jegyében!

Era és Ági


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése